Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase: Lupta pentru șefie la liberali este un măcel! S-a dus dracului orice gentelman agreement

stelian tanase

Analistul politic Stelian Tănase susține că liberalii au renunțat la orice gentelman agreement de a nu se ataca în public și întreg războiul pentru șefia PNL se va desfășura cu toate armele în mass media.

”Nu știu de ce domnul Orban a ales să mintă, poate a sperat că nu va ajunge în spațiul public. Sunt îngrijorat pentru că o face a treia oară, deși am semnalat ca astfel de chestiuni să nu se mai perpetueze în discursul domniei sale. Domnul Orban a hotărât și a cedat trei ministere-cheie ale Partidului Național Liberal. Dacă dânsul mă provoacă, voi răspunde mult mai decent decât aș fi făcut-o cu un an sau doi în urmă și decât aș fi scris pe Facebook.(...) "

"A făcut acest lucru ca să își cimenteze poziția de la Camera Deputaților, de aceea. Pur și simplu, pentru postul lui de la Camera Deputaților, a dat de o parte PNL. Niciodată nu aș fi spus asta, dar astăzi m-a șocat ce a spus. Nu pot să stau și să mă uit. Dacă aș sta să enumăr toate minciunile spuse de el... . Sper să termine cu atacurile și să nu continue pentru că, dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot“ -- a declarat Rares Bogdan cel cu caracter de bronz intr-un exercitiu de spălat rufelele familiei in public. Unde? La postul de știri Romania TV ot Sebastian Ghiță, omul serviciilor, tranfug in Serbia. Și-a găsit și unde să facă mari dezvăluiri. În familie. O fi întimplare, zic.

Cert este că asigurarea date de sefii PNL că va fi o competiție între gentlemani, desfășurată cu fair-play, s-a cam dus dracu. O gogoriță ca atitea altele. RB a dat personal multe exemple ca jurnalist si apoi ca politician. Lupta pentru șefie la liberali e deja un măcel - cum am fost obisnuiși să vedem în 30 de ani. Păcat. Amintesc că spectacolul - degradant -se va desfășura în public, cu toată lumea de față.”, scrie Stelian Tănase, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.