Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase vorbește despre un jurnalist care recunoaște că primește bani de la PSD și Liviu Dragnea

stelian tanase

Analistul politic Stelian Tănase arată că a purtat o conversație cu un jurnalist cunoscut care i-a recunoscut deschis faptul că primește bani pentru a lăuda PSD-ul și pe Liviu Dragnea. Tănase nu dă numele jurnalistului, dar arată că acesta a stat mereu aproape de cei de la putere.

Citește și: ALERTĂ - Iohannis a semnat decretele: Stănescu și Șova, out din Guvern! Dezvoltarea și Transporturile, fără miniștri

”Zilele trecute am conversat 2-3 minute cu un jurnalist care incasează bani de la Dragnea&Co. L-am intrebat de ce acceptă să se prostitueze și să se compromită? Pentru bani? Da, zice! Pentru bani. Si ce faci cind Dragnea o să cadă de la putere și în locul PSD vin alții. Zice – Și ăia vor dori sa fie pupați în fund! Nimănui nu ii place să fie criticat. Numai laudele se plătesc. Nu-mi purta de grijă, mă descurc! Aici conversația s-a încheiat.

Așa va să zică. Adevărat e că respectivul a gravitat in jurul lui Constantinescu in perioada 1996-2ooo. Apoi s-a parcat in anturajul Năstase cît a fost premier. Apoi s-a cotrocenizat – pe vremea lui Băsescu. Acum e cu Dragnea trup si suflet. Mă rog, se preface. E prea inteligent ca să se devoteze cuiva. Principul lui este „Pupă-l pe bot și iai tot!” de la Dinu Paturică citire (Ciocoii vechi si noi). A acumulat o avere frumușică amestecind afacerile cu jurnalismul si intriga politica. E un om care trăieste de fapt de culise. E cinic și ubicuu. Il zărești peste tot unde se împarte ceva.

Nu dați cu piatra în acest personaj, vă rog mult. Ca el sunt multi în presa centrală și locală. În posturile de radio, pe canalele tv, prin gazete. Mai nou, apar și pe facebook. Au bloguri, de unde își imprastie minciunile on line. Pe scurt se caută cu frenezie – pentru a fi curtați și goliti la portofel – oamenii puterii și partidele la guvernare. Jurnaliștii independenți au cam dispărut. Dar și cei care susțin de regulă opoziția. Motivul – să nu fie puși în situația dezagreabila de a susține puterea. E un lucru fatal pentru jurnaliștii care vor să iși apere reputația.

În opozitie nu se dau foloase necuvenite, nu se distribuie avantaje. Ba risti să iți pierzi și postul. Să iți arate patronul ușa si să te trezesti peste noapte șomer. Dacă mai ai și rate la banca și copiii de crescut pe acasă, ai dat de un mare necaz. Și ce rost are!?

Astfel, prin acest mecanism simplu se pervertește spațiul public. Nu e singurul, dar e unul cu efectele cele mai nocive.”, scrie Stelian Tănase, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.