Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase o TOACĂ pe Gabriela Firea: Politicianul român e un fățarnic ce nu s-a mai văzut

Stelian Tanase

Stelian Tănase critică dur postările de pe Facebook ale Gabrielei Firea. Acesta spune că acasta ar avea un dublu limbaj și că între perioada când conducea Bucureștiul și cea de acum, în care este senator, există mari diferențe.

"Politicianul român este un fățarnic ce nu s-a văzut. Are un dublu limbaj. Unul cînd este in opoziție si altul cînd ajunge la putere. Cînd e in opozitie se ține aproape de oameni, le apără( cu gura, firește) drepturile, cere măriri de salarii și pensii. Le deplinge soarta, cere școli, grădinițe, spitale și mai ales promite să le facă el. Așa și Gabriela Vrînceanu-Firea. Se tot bagă în seama pe fb, deși nu o mai asculta cineva. A avut destul timp - 4 ani - să facă ce spune acum. Ce a rămas de pe urma ei? Praful de pe tobă.

Iese deunăzi cu un caraghioslîc. S-o fi plictisit de stat acasă. Fățărnicia este la mare preț mai ales cînd ce spui /scrii nu are nicio legătură cu realitatea.

Citez- Ce zice fosta primăriță?

”Noul primar demonstreaza, inca o data, ca nu este interesat de problemele oamenilor, de necazurile sau grijile lor. Iar azi si-a aratat cu prisosinta fatarnicia si lipsa totala de empatie atunci cand a anuntat, relaxat, ca adultii cu dizabilitati vor primi de acum incolo 250 lei/ luna, si nu 500 lei/luna! Ce conteaza ca oamenii acestia sunt cei mai amarati dintre noi, ca pentru ei fiecare banut conteaza! Sa se descurce cum pot! Ce daca nu au primit banii din decembrie! Nu e responsabilitatea lui!..."

"Pentru ca, de fapt, NU II PASA! Vor urma si alte tăieri. (...) Singura vorba pe care o mai merita acest om este RUSINE!”

Bre, uite așa devin nostalgic. Cît de mult îi pasă de bucureștenii de toate virstele - cu și fără handicap! Cind era mare sefă la primărie nu se observa. Cum mai împărțea ea ajutoare, pensii, etc. FiIantroapă, ce să mai vorbim! Cîte școli , grădinițe, spitale a ridicat!!! Nici nu reusesc să le număr. Și-a făcut în schimb reclamă cit cuprinde cu bătrînii, handicapatii, cu tot felul de paranghelii, pomeni, excursii pe ici pe colo, intens mediatizate. Că nu se putea altfel decît la teve. Dar nimic pe fond. Proba evidentă - lumea nu a mai ales-o primar!!! Ce vreți mai mult!? Dar ea ignoră realitatea și nu se lasă - dăi și dăi și luptă și dăi! Fără folos. N-o mai crede nimeni...

* Sa spunem un adevăr la rece. Dacă Nicușor Dan & Coaliția nu fac treaba, nu performează ( sunt f multe de făcut in Bucuresti) , ne trezim cu Firea primar in 2024! Este exact ce visează ea acum. S-audeee!', scrie Stelian Tănase pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.