Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Țurlea prezintă cartea zilei: 'Manualul Marthei. Cum să faci (aproape) totul', de Martha Stewart

europafm.ro
carte

„Nu vreau să mă laud, dar cred că pot scrie o asemnea carte, un manual despre cum să faci (aproape) toul, fără să simt că îmi depășesc competențele sau că mă ocup de un subiect prea vast pentru o singură persoană. De fapt, cum să ar putea fi porecla mea. Întotdeauna am căutat cel mai practic, plăcut, eficient și logic mod de a îndpelini sarcinile zilnice și pe cele importante și mi-am devotat viața descoperirii și comunicării acelor soluții”, își începe Stelian Țurlea prezentarea la Mediafax.

Semnalăm astăzi un „manual” care este, de fapt, un îndrumar practic, plin de idei. Indiferent dacă sărbătoriți ceva, faceți curățenie, decorați, Martha Stewart a testat și a oferit soluții utile, însoțite de o mulțime de fotografii spectaculoase care vă vor ajuta să faceți (aproape) totul – cum spune, de altfel și tilul cărții.

Cine este Martha Stewart? O spun editorii traducerii: „Una dintre cele mai cunoscute, dar și mai controversate femei de afaceri din Statele Unite ale Americii, guru al stilului de viață luxos, dar și al bunului gust, model de reușită în viață, autoare a peste 100 de cărți, despre gătit, amenajări interioare, sfaturi culinare și de grădinărit. Manualul Marthei este o carte practică, plină de idei și instrucțiuni – cum să așezi masa, cum să îngrijești plantele din casă, cum să îți decorezi casa pentru fiecare ocazie și multe altele. Martha Stewart a fost pe rând model, broker pe Wall Street, autoare și acum controlează un imperiu media. În ultimele două decenii, a deținut o poziție importantă în industria editorială americană, ca autor, redactor al unei reviste naționale de gospodărie, gazdă a două emisiuni populare de televiziune și purtător de cuvânt pentru K-Mart. În 2001, a fost numită a treia cea mai puternică femeie din America de către Ladies Home Journal.”

Citește și: Jurnalistul Mihai Cistelican a lansat volumul 'Publicistica lui Ion Brad (1929-2019)'

Martha Stewart - Manualul Marthei. Cum să faci (aproape) totul. Traducere din limba engleză de Liliana Pelici. Editura RAO. 400 pag.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.