Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME EXPLOZIVE din PSD: CEARTĂ între Gabriela Firea și Mihai Tudose

Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea Mihai Tudose

PSD e iar rupt în două tabere! Episodul Sorin Grindeanu din vara lui 2017 se reia, cu Mihai Tudose personaj principal. Liderii din partid apropiați de Liviu Dragnea îi reproșează acestuia că face opoziție și că vrea să preia conducerea formațiunii. Tudose a criticat-o dur pe Gabriela Firea cu doar o zi înainte de Ziua Națională pe tema Târgului de Crăciun ce urmează să fie amplasat în Piața Victoriei.

Dcnews.ro titrează că a intrat în posesia unor stenograme în care Gabriela Firea i-ar reproșa lui Tudose atacul public, dar și faptul că e în conflict cu ea și parte a partidului. În plus, conform stenogramei, Firea îi vorbește despre ”caracter și comportament” și îi aduce aminte că răspunde în fața Parlamentului, lăsând să se înțeleagă că ar putea fi dat jos din fruntea Guvernului. O altă acuzație a lui Firea este aceea că Tudose ar putea fi încadrat în categoria celor ”care au ordin pe unitate”.

Citește și: S-a aflat! Cât de bogat este secretarul de stat Raed Arafat și ce venituri are acesta

”Domnule prim-ministru, am memorie bună și au fost și martori la discuțiile noastre...nu e de mirare că nu le mai recunoașteți. Vă descrie întregul caracter și comportament. Primăria Generală nu e în subordinea Guvernului, ca de altfel nicio primărie din țară. Nu aveți de ce să-mi faceți mie sugestii sau recomandări, nici în privat, nici prin presă. Eu răspund în fața legii și a bucureștenilor. Dumneavoastră, în fața legii și Parlamentului. Dacă îngrijorarea dv. e una sinceră și onestă privind organizarea festivalului pentru copii și a târgului din Piața Victoriei, m-ați fi sunat să vorbim colegial și nu mi-ați fi dat indicații prețioase prin presă.

Citește și: Lovitură pentru Gabriela Firea! Refuzul care îi dă peste cap planurile

Nu uitați că dv. ați deschis acest conflict. Am tăcut jumătate de an. Jumătate de an în care ați consumat timp și energie pentru a mă bloca, pentru a stopa toate proiectele comune Guvern-Primăria Capitalei. V-ați încălcat propriile promisiuni că veți sprijini proiectele Capitalei României. Noi nu vă cerem bani. Vă solicităm parteneriate legitime. Dl. Iohannis e în campanie electorală pentru prezidențiale, dv. sunteți în campanie electorală pentru preluarea PSD. Nu negați, este inutil, o știu și o simt tot mai mulți colegi. Dumneavoastră sunteți de la Brăila și nu de la Craiova, dv. nu știți ce este statul paralel, deși nu ați avut curajul să...Nu putem fi uniți cu cei care au ordin pe unitate, suntem civili. Și nu ne amuză cumpenele prin care trece echipa noastră.”, ar fi spus Firea.

Citește și: Declaraţii incendiare făcute de omul săptămânii în Parlamentul European! Reacţii pe subiectele momentului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.