Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stenograme incendiare cu frații Tate: Voiau să apeleze la George Simion și Diana Șoșoacă pentru a le susține cauza

Radu Pop
fratii-tate-andrew-tristan

Aflați în arest preventiv de aproape două luni, frații Tate fac tot posibilul pentru a scăpa de închisoare. Aceștia plănuiau să îi atragă de partea lor pe câțiva politicieni puternici și vocali, printre care Diana Șoșoacă și George Simion.

Mai mult, se pare că aceștia l-ar fi sunat chiar și pe fiul lui Donald Trump pentru a-i cere ajutorul, dar și pe un șeic. Conversațiile purtate de Andrew Tate cu o femeie pe nume Ana arată cum voiau cei doi frați să se folosească de politicienii români pentru a-și spăla imaginea.

Stenogramele nu dezvăluie care ar fi fost răsplata celor doi politicieni, ci doar că frații Tate vor avea grijă de ei imediat ce vor fi plasați în stare de libertate.

STENOGRAME

Andrew Tate: Așa că dă-le stimulentul ăsta, pentru că este adevărat. Planul lui Andrew Ford este doar chestia de pe rețelele de socializare, este în regulă, dar avem nevoie de ea și avem nevoie de ea acum. Nu ar trebui să dureze atât de mult.

T.A: Da.

Andrew Tate: De asemenea Ana, este un tip numit George Simion, este un protestatar sau ceva, este pe Facebook și postează mereu despre diverse chestii.

T.A: A! Da, da, da, știu.

Andrew Tate: Vorbește cu el și cu oricine altcineva ca el, cărui nu îi place corupția în România și să înțeleagă că dacă ne va ajuta va fi răsplătit. Înțelegi?

T.A: Da, da.

Andrew Tate: Vorbește cu el și spune-i că acest caz este un rahat, sunt americani, fac România să arate prost, DIICOT este corupt.

T.A: De asemenea, Șoșoacă, și este și avocată, luptă de asemenea împotriva COVID, îmi amintești acum de ea.

Andrew Tate: Da, amândoi.

T.A: OK.

Andrew Tate: Pune-i și spune-le că: DIICOT este corupt și asta este foarte rău pentru România, este foarte rău pentru imagine, băieții aceștia sunt nevinovați, priviți…aici sunt victimele spunând că nu sunt victime, dacă țineți partea băieților, când băieții vor ieși se vor asigura că veți fi răsplătiți pentru că ați spus adevărul, arată stenogramele obținute de realitatea.net.

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti care au prelungit mandatul de arestare preventivă pe numele lui Andrew Tate și al lui Tristan Tate, iar cele două femei din dosar, una fostă polițistă, au fost plasate în arest la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.