Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME incendiare cu Marian Vanghelie: Cum intervenea la Klaus Iohannis și judecători

marian vanghelie

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA, iar procurorii au stenograme incendiare cu primarul suspendat al Sectorului 5. Vanghelie se lăuda că poate aranja orice la judecători și că poate interveni la președintele Klaus Iohannis.

Citește și: Surpriza DNA: Victor Ponta, Liviu Dragnea și Sorin Oprescu apar în dosarul lui Marian Vanghelie

Una din probele cheie ale procurorilor DNA este o discuție dintre Marian Vanghelie și Mariana- Carla Dinu- folosită de primar ca intermediar în unele afaceri. Discuția a fost interceptată în biroului primarului, după ce femeia fusese citată la DNA. Vanghelie face trimitere la cazul directoarei liceului Dimitrie Bolintineanu, Costica Vărzaru care a fost condamnată cu suspendare pentru fraude la bacalaureat.

Citește și: DNA i-a dat lovitura decisivă lui Marian Vanghelie! Decizia luată de Laura Codruța Kovesi

Marian Vanghelie: Ce faci, mă?

Mariana -Carla Dinu: Ce să fac, mă? Uite, nu mai fac nimic!

Marian Vanghelie: De ce? Am fost prinși cu ...[neinteligibil]... Acum am venit la servici și nici n-am reușit să fac majoritatea, îmi mai trebuia vreo șapte voturi în ...[cuvânt obscen]... mea! Mai dă-le dracu! Ce faci? Ești supărată? De ce?

Mariana -Carla Dinu: M-au chemat ăștia la D.N.A.

Marian Vanghelie: De ce?

Mariana -Carla Dinu: Cu casele alea...

Marian Vanghelie: De ce?

Citește și: Cum l-a înfundat Mircea Geoană pe Marian Vanghelie la DNA și ce le-a spus procurorilor

...................................................................................................................

Mariana -Carla Dinu: M-au întrebat și de tine. Că te cunosc?

Marian Vanghelie: Și ce-ai zis?

Mariana -Carla Dinu:Am zis că da! Ăștia...

............................................................................................................................................

Marian Vanghelie: Tu ai cumpărat de bună credință, n-ai nicio problemă. Ești nebună!? N-ai făcut niciun act de ilegalitate!

Mariana -Carla Dinu: Da, dar de unde sunt atâția bani?

Marian Vanghelie: Aveai o sumă mare când ai cumpărat-o, înțelegi? Ai avut bani de la tatăl tău, de la altele... Tu ești nebună? Tu, nu fi nebună, că n-are ce să-ți facă, ești cumpărător de bună credință. Liniștește-te un pic! ...[neinteligibil-vorbește în șoaptă]...

Mariana -Carla Dinu: M-am speriat, îți dai seama? Că m-au luat cu totul!

Marian Vanghelie: Sșșș! Și te-au... Da' nu te-au urmărit, tu n-ai văzut dacă te-au urmărit când ai plecat? Nu te-ai... De acolo unde te-ai dus de acolo?

.........................................................................................

Marian Vanghelie: Și ce te-a întrebat? Dacă mă cunoști?

Mariana -Carla Dinu: Da.

Marian Vanghelie: Vorbește mai încet! Și... ce-ai zis?

Mariana -Carla Dinu: Da și am zis că te cunosc.

Marian Vanghelie: Și ...[neinteligibil-vorbește în șoaptă]... altceva?

Mariana -Carla Dinu: Atât, de aia...! M-a întrebat dacă am... și dacă sunt... ...[neinteligibil]... acțiunile alea ...[neinteligibil]...

.........................................................................................................

Marian Vanghelie: Nu mai fi așa speriată, stai liniștită! Îți explic eu, înțelegi? Tu trebuie să înțelegi că n-ai făcut nicio ilegalitate. Atâta trebuie să înțelegi! Nu știu dacă poți să te concentrezi un pic și să fii... că tu ești o față isteață și n-ai avut niciodată probleme. Ai făcut tu, dracu, tot felul de evaziuni, nu ți-a fost frică. Trebuie să înțelegi că n-ai făcut nimic. Nu-i nimic! Nu-i nimic! Deci, ei vor să te lege de mine. Tu ești proprietară pe bune. N-ai făcut nimic, ai cumpărat de bună credință. Vedem cu actele și cu toate chestiile astea, înțelegi? Te punem... îți dau un avocat... Când ți-a zis să te duci la ei? Când ți-a zis să te duci la ei?

................................................................................................................................

Marian Vanghelie: ...[neinteligibil]... Eu îți dau avocat, eu îți dau avocat! Nu e nicio dovadă, n-ai făcut niciun act de ilegalitate. Poa' să zică două sute de inși orice, n-ai nicio dovadă! Tu ai cumpărat de bună credință. Ai încredere în mine, că sunt deștept și nu sunt prost! Eu n-am știut că tu ești așa speriecioasă. Sumele nu-s industriale, înțelegi? Sunt niște bani. Și să vorbim un pic, că acuma vine și avocatul, vedem cum facem. Vedem unde mergem să discutăm, ca să nu... să te pregătesc un pic, să vorbim și cu avocatul, înțelegi?

Marian Vanghelie: Tu poți să-ți revii, că ești prea...? Pe bune, e nasol! ...[neinteligibil-vorbește în șoaptă]... să te liniștești! Tu poți să-ți dai seama că nu ai făcut nicio ilegalitate, indiferent de ce zic ei? Tu știi foarte bine că și pe directoarea de la BOLINTINEANU și pe toți i-am scos, i-am... i-am... au scăpat toți. Dacă vrei și spunem prostii nu mai putem... Doamne ferește, că... ne bagă ăștia acuma dau și interpretări.

............................................................................................................................

Marian Vanghelie: Eu îți dau avocat, îți dau aia... mă ocup de tot. „Eu una dacă eu nu pot să ies n-am nicio problemă.” Ei, cred că, pe bătăliile astea politice, vor să ajungă la mine. Eu, una, eu sunt și în to... am o grămadă de relații, am tot. Dar dacă mă ia și pe mine și mă încurcă. Ai înțeles?

Mariana -Carla Dinu: Am înțeles!

Marian Vanghelie: Eu pot să chem în seara asta, chem șapte-opt inși din justiție și vorbesc, pac, pac, fac toate lucrurile, fac... Pentru orice facem pasul unu, pasul doi, pasul trei ...[neinteligibil-vorbește în șoaptă]...

Mariana -Carla Dinu: Ok.

Marian Vanghelie: Deci, eu știu toate fazele. Deci, nu trebuie să... să discutăm! Discutăm numai la ureche, așa! Și eu... Poți să te duci acasă, să vii mai târziu, să vin la tine, să trimit avocatul, să vină... Eu recunosc că ai venit la mine, că nu sunt prost! Tre' să recunosc: „Da, domn'e, a venit, ai venit să te sfătui cu mine.” Și dacă vrei... Da' spune-mi adevărul! Pentru că mă poți ajuta! E păcat de Dumnezeu așa să... pentru că te sperii... că nu te ajuți nici pe tine, nici pe mine, înțelegi? Ai răbdare, dracu, rămâi cu casele alea sunt un milion de euro. N-are rost. Eu mă duc oricum în seara asta, auzi, să vorbesc cu RAREȘ, să se ducă mâine dimineață, la prima oră, la IOHANNIS, înțelegi? Că eu am o... țin relația prin RAREȘ BOGDAN cu IOHANNIS, pentru că are nevoie de mine să fac majoritatea la Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.