Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME incendiare de la DNA: Crin Antonescu s-ar fi retras în urma unui ȘANTAJ de proporții

Romanian interim president Crin Antonescu delivering his first public speech

Retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru prezidențiale și mai apoi din viața politică este unul dintre marile mistere ale vieții politice contemporane. În stenogramele DNA în care discută telefonic omul de afaceri Florian Walter și procurorul Mihaiela Iorga Moraru, omul de afaceri susține că știe motivul pentru care s-a retras din cursa prezidențială Crin Antonescu.

UPDATE - vezi REPLICA lui Crin Antonescu

Citește și: Detalii INCREDIBILE din Dosarul procurorului DNA Iorga Moraru. Amănunte picante găsit în calculatorul ei de anchetatori: Posibile operațiuni de șantaj

Florian Walter susține că s-a pornit o mare operațiune de filare și șantaj, inclusiv în afara României, operațiune în care au fost urmăriți oameni politici de cel mai înalt rang. Walter arată că pe această operațiune a picat și Crin Antonescu, cel care ulterior a fost șantajat să se retragă din cursa pentru alegerile prezidențiale.

”Florian Walter: Deci astea sunt aflate de mine, ma rog, in saptamanile trecute, de la o persoana care a lucrat doisprezece ani langa el. M-am si speriat! Adica, io cand am auzit ca l-a urmarit pe Vlad Moisescu, Dragos Dobrescu doi ani de zile, doamna! Ce santaje...prin strainatate, prin Romania, peste tot, doi ani de zile. Deci a avut echipaje, ca sa le numesc asa, in care a urmarit oameni, inclusiv sotiile la ministri sau parlamentari care erau la Bruxelles. Deci m-am speriat ce mi-a spus omul ala. Domne, nu se poate asa ceva!

Doi ani de zile te investeste niste oameni sa-ti urmareasca peste tot orice miscare si am inteles ca si lovitura data catre...la Crin Antonescu, ca n-a mai candidat la presedintie tot d-aicea s-a..., tot dintr-un santaj din asta mare de la Bruxelles. Au stat acolo cateva echipaje sa urmareasca aceste doamne doua trei saptamani. V-a spus sotia sau cumnata-mea ca si sefa... a fost... urmarita, da' n-am putut... Pozele sunt intr-un calculator, dar n-am putut sa fac rost de ele. La oameni le e frica in momentu de fata, dar ele exista. Adica Dragos Dobrescu, prin ajungerea domnului Crin Antonescu presedinte, ar fi trebuit sa puna șaptișpe ministri”, se arată în stenogramele de la DNA, depuse la dosarul trimis în judecată al procurorului Mihaiela Iorga Moraru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.