Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME - Vasile Blaga a bătut cu pumnul în masă: Ori se rupe hamul, ori moare calul!/ Ciucă: Absolut de acord

Inquam Photos / Octav Ganea
Vasile Blaga DNA

Liberalii s-au reunit în ședința BPN, acolo unde s-a discutat despre strategia de urmat, după ce s-a cam pus cruce comasării alegerilor. Europarlamentarul PNL, Vasile Blaga, a pus piciorul în prag și a spus că liberalii ”Ori se rupe hamul, ori moare calul”, iar liberalii trebuie să meargă pe cont propriu la toate tipurile de alegeri, conform stenogramelor difuzate de Antena 3 CNN.

”Domnule președinte, o să râdeți. E albă sau e neagră! Ori se rupe hamul, ori moare calul. Despre asta este vorba, am trecut prin asta și am câștigat de fiecare dată”, a spus Vasile Blaga, conform stenogramelor.

La rândul său, Nicolae Ciucă i-a dat dreptate lui Vasile Blaga și a spus că PNL trebuie să meargă pe cont propriu.

”Absolut, absolut! Sunt total de acord și am avut o reacție similară, azi, la întâlnirea cu primarii. Să știți că oamenii se pregătesc și în funcție de decizia noastră vor acționa”.

În discuție a intervenit Florin Cîțu: ”Domnule președinte, un vot împotrivă. Cred că era momentul să avem Consiliul Național și să decidem ce facem cu această coaliție.”

Nicolae Ciucă și-a reluat discursul: ”A rămas să ne mai vedem o dată vineri, existând probabilitatea ca nici vineri să nu se închidă, dar nu ne putem duce mai mult de săptămâna viitoare pentru că nu ne permite calendarul legal pentru reglementarea calendarului.

Propunerea noastră este să amânăm ședința Consiliului Național pentru după momentul în care avem decizia în coaliție”, a spus Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.