Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stephane Peterhansel a câştigat etapa a zecea a Raliului Dakar 2022 la clasa auto

Motorsport.com
Dakar

Francezul Stephane Peterhansel (Audi) a câştigat etapa a zecea a Raliului Dakar 2022 la clasa auto, desfăşurată miercuri între Wadi Ad Dawasir şi Bisha, la finalul căreia qatarianul Nasser Al-Attiyah (Toyota) şi-a mărit avansul în clasamentul general la peste o jumătate de oră, informează EFE, citat de Agerpres.

Peterhansel, aflat la prima sa victorie la ediţia din acest an a raliului-ralid, a fost înregistrat cu timpul de 2 h 52 min 43 sec pe distanţa de 375 km, devansându-l cu 2 min 06 sec pe spaniolul Carlos Sainz, coechipierul său de la Audi, ocupantul locului secund. Pe poziţia a treia, la 3 min 59 sec, s-a clasat argentinianul Orlando Terranova (Babrahin Raid Xtreme).

În ierarhia generală, Nasser Al-Attiyah are acum un avans de 32 min 40 sec faţă de principalul său urmăritor, francezul Sebastien Loeb (Bahrain Raid Extreme), multiplu campion mondial în WRC, care a încheiat etapa de miercuri pe poziţia a cincea.

Joi este programată etapa a 11-a (penultima), cu startul şi sosirea la Bisha, în lungime de 501 km, din care 346 km cronometraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.