Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stephane Peterhansel, multiplu câştigător al Raliului Dakar la moto şi apoi la auto, a pierdut o roată, și a pierdut orice șansă la victoria din prima etapă

Motorsport.com
Dakar

Pilotul francez Stephane Peterhansel (Audi Sport), multiplu câştigător al Raliului Dakar la moto şi apoi la auto, a pierdut orice şansă la victoria finală duminică, în prima etapă a cursei de anul acesta, la Ha'il, fiind obligat să aştepte asistenţa tehnică după ce roata stângă de la buggy-ul său hibrid Audi s-a desprins, informează AFP, citat de agerpres.

Celebra marcă a cercurilor a avut o zi neagră duminică. După Peterhansel, care a înregistrat o întârziere de şase ore după pana suferită, suedezul Mattias Ekstrom a înregistrat şi el o întârziere de 1 h 30 min, iar spaniolul Carlos Sainz, al doilea după etapa prolog, a consemnat şi el o întârziere de 2 h 07 min după prima etapă.

În schimb, qatarianul Nasser al-Attiyah (Toyota), la secţiunea auto, şi australianul Daniel Sanders (KTM), la moto, s-au impus din nou după ce câştigaseră şi etapa prolog, conducând în clasamentul general al celebrei curse de anduranţă din sportul cu motor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.