Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steven Gerrard s-a despărţit de Glasgow Rangers unde evoluează și Ianis Hagi, și a semnat cu Aston Villa

digisport.ro
Steven Gerrard

Antrenorul englez Steven Gerrard s-a despărţit de echipa scoţiană de fotbal Glasgow Rangers, la care evoluează internaţionalul român Ianis Hagi, fiind numit la conducerea tehnică a formaţiei Aston Villa, a anunţat joi clubul din prima ligă a campionatului Angliei, citat de Reuters.

Gerrard îl înlocuieşte la gruparea din Birmingham pe Dean Smith, care a fost demis după a cincea înfrângere consecutivă suferită de Aston Villa, aflată acum pe locul 16 în clasamentul din Premier League, la doar două puncte de zona retrogradării, după 11 etape.

În vârstă de 41 ani, Steven Gerrard este o legendă a clubului FC Liverpool, pentru care a disputat peste 700 de meciuri ca jucător, între 1998 şi 2015, cucerind nouă trofee alături de "cormorani".

El şi-a început cariera de antrenor la Glasgow Rangers, pe care a condus-o anul trecut la câştigarea titlului de campioană a Scoţiei, primul după o aşteptare de un deceniu.

"Aston Villa este un club cu o istorie bogată şi cu tradiţie în fotbalul englez şi sunt extrem de mândru să devin noul său antrenor principal", a precizat Gerrard într-un comunicat difuzat de clubul din Birmingham.

"Aş dori să-mi exprim recunoştinţa sinceră faţă de toţi cei de la Glasgow Rangers, pentru că mi-au oferit ocazia să conduc o astfel de echipă legendară. Faptul că i-am ajutat să câştige al 55-lea titlu naţional, un nou record, va ocupa întotdeauna un loc special în inima mea", a adăugat fostul internaţional englez, care a ţinut totodată să le transmită totodată succes pe viitorul jucătorilor, staff-ului şi suporterilor lui Rangers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.