Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steven Gerrard: 'Vreau ca fotbalul din Scoţia să fie cât mai bun posibil şi naţională să aibă un manager scoţian'

Steven Gerrard

După o carieră uriaşă ca jucător, la Liverpool, Steven Gerrard (38 de ani) este aproape de încheierea primului sezon ca manager la o echipă de seniori, iar tehnicianul lui Rangers s-a arătat dezamăgit de lucrurile văzute în Scoţia, potrivit Mediafax.

"Stevie G" nu a putut întrerupe hegemonia mai rivale Celtic, însă are locul secund asigurat în Premiership. Nemulţumirile lui Gerrard nu sunt legate neapărat de jocul echipei sale, ci de tribunele goale, stilul de joc învechit şi chiar de unghiurile de filmare ale televiziunilor care transmit jocurile.

"În anumite momente, am fost dezamăgit urmârind unele jocuri. Stadioanele nu erau pline, iar mingea era foarte mult în aer. Să fiu sincer, e mai rău decât credeam. Nu critic fotbalul scoţian, dar nu dă bine când tribunele sunt goale. Jocurile noastre contra lui Celtic (n. red. - scor 1-2) şi Aberdeen (n. red. - scor 2-0) au fost plăcute pentru că au fost aprige, rapide şi intense. Acesta este nivelul pe care vrei să-l vezi, iar nivelul anumitor jucători a fost la înălţime.

Citește și: Sorana Cîrstea furnizează o surpriză URIAȘĂ la Madrid: a ELIMINAT o favorită a turneului

Vreau ca fotbalul din Scoţia să fie cât mai bun posibil şi naţională să aibă un manager scoţian. Sunt angajat la un club de aici şi vreau ca echipa naţională să fie foarte bună. Poate sună ciudat asta venind de la un englez, dar sunt parte din asta şi sunt responsabil să ajut. Sunt anumite lucruri mărunte care pot fi benefice. E ridicol să intri în direct pe BT Sport sau SkySports şi camera să fie pe o tribună goală. Chiar nu înţeleg!", a declarat Gerrard, potrivit Sky Sports.

Cu trei etape înainte de final, Rangers este pe locul doi, cu 72 de puncte, la 12 lungimi în spatele campioanei Celtic, care are un meci mai mult. Echipa de pe "Ibrox Park" a părăsit Europa League în faza grupelor, terminând pe 3, sub Villarreal şi Rapid Viena, şi peste Spartak Moscova, iar în Cupa Scoţiei a fost eliminată în sferturile de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.