Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steven Mnuchin, șeful Trezoreriei SUA: Creșterea economică a SUA va fi sub 3% în 2020 din cauza problemelor Boeing

www.hollywoodreporter.com
Steve Mnuchin

Secretarul trezoreriei americane Steven Mnuchin a declarat vineri că se așteaptă ca ritmul de creștere a economiei americane să fie sub 3% în 2020,în parte din cauza problemelor întâmpinate de Boeing, care și-a oprit producția aeronavei sale 737 MAX pe fondul problemelor de siguranță, arată Reuters preluat de mediafax.

"Cred că prognozele noastre au fost reduse din cauza Boeing și a altor efecte negative, deci (creșterea) va fi mai redusă. Cred că am fi atins 3%, dar, din nou, Beoing a avut un impact major asupra importurilor noastre fiind cel mai mare exportator (al SUA)", a spus Mnuchin într-un interviu pentru Fox Business Network.

Un raport al Departamentului american pentru muncă, publicat vineri, a arătat că economia Statelor Unite a creat 225.000 de noi locuri de muncă în luna ianuarie, cu mult peste așteptările economiștilor, oferind noi semne că expansiunea economică are în continuare la bază fundamente solide pe fondul șomajului scăzut și al creșterilor de salarii, în ciuda unei scăderi puternice și continue a investițiilor de capital cauzate de războiul comercial cu China.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.