Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ştirea anului în fotbalul românesc: Dinamo e vândută unui miliardar indian

www.onlinesport.ro
Adrian Mutu Ionut Negoita

Asta e ştirea anului în fotbalul românesc. Deşi se vehicula că Dinamo va fi vândută celebrului concern Red Bull, totul a picat. Adrian Mutu, noul oficial al câinilor a intermediat o altă tranzacţie. "Briliantul" reprezintă un om de afaceri indian care vrea să cumpere clubul de la Ionuţ Negoiţă.

Citeşte şi: Traian Băsescu şi-a îndeplinit marele vis: Judecătorii au luat decizia definitivă / DOCUMENT

Adrian Mutu a discutat cu Ionuţ Negoiţă după ce acesta şi-a arătat public disponibilitatea să vîndă clubul. "Îţi aduc eu investitor, cât vrei pe club?", a fost mesajul care l-a făcut pe Ionuţ Negoiţă să stabilească o întîlnire cu Adrian Mutu. "Discuţiile au fost rapide şi foarte clare. Negoiţă a spus că e dispus să cedeze jumătate din acţiunile clubului pentru câteva milioane de euro, Adi Mutu a prezentat o procură de la un om de afaceri indian, care este foarte potent financiar. Evident, urmează un audit, pentru că potenţialul viitor patron doreşte să vadă pe ce dă banii. Tocmai de aceea, drept garanţie şi deschidere faţă de cumpărător, Negoiţă a fost de acord ca Mutu să devină manager general, Briliantul urmând a se asigura că totul se desfăşoară la club în conformitate cu cerinţele cumpărătorului! Practic, până în iarnă, cele două părţi doresc să bată palma", a dezvăluit o sursă pentru fanatik.ro.

Citește și: Nepotul lui Gigi Becali spune motivul despărțirii lui Speak de Adelina Pestrițu: Se f… pe 3-4-5.000 €

Adrian Mutu a confirmat informaţia: "De unde aţi aflat? E adevărat, este vorba de un indian, însă care e stabilit în Londra. Este un tip foarte potent financiar, dar nu-mi cereţi detalii pentru că nu vă pot spune. E o afacere între doi oameni care se vor pune la masă săptămâna viitoare pentru a negocia. Vedem după ce se va întâmpla!".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.