Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Încă un greu TRĂDEAZĂ: Piedone nu mai e cu Ponta/ UPDATE

piedone ponta

La analiza de săptămâna trecută de la sediul central al PSD, organizația Sectorului 4 i s-a plâns președintelui executiv Liviu Dragnea că primarul Popescu Piedone nu s-a implicat deloc în campanie. ”Piedone nu a tras, de asta am luat un scor atât de prost!”, au izbucnit pesediștii.

Scorul obținut de Victor Ponta în turul 2 în Sectorul 4 este dezastruos. Doar o treime dintre cei care s-au prezentat la vot au pus ștampila pe prezidențiabilul PSD-PC-UNPR, adică 48.739 de persoane. Scorul situează Sectorul unde Piedone e primar pe locul 4 în București. Sectorul 4 este un fief al PSD și PC, mai ales că acolo a fost senator Dan Voiculescu, iar Piedone are o cotă de popularitate foarte crescută.

Trădarea lui Piedone are mai multe motive. În primul rând, el le spune oamenilor, de câte ori are ocazia, că nu este cu niciun partid, deși e membru PC. Mai mult, consideră că din cauza Guvernului Ponta nu a putut implementa o serie de proiect în Sector și îl acuză și pe primarul general Sorin Oprescu de lipsă de colaborare și comunicare. ”De când sunt primar, am vorbit cu Oprescu de doar două ori!”, se plânge Piedone, explicând trădarea și neimplicarea în campania prezidențială.

Citește și: SURSE Marian Vanghelie îl TRĂDEAZĂ pe Victor Ponta

Luni se pregătește lovitura care să-l doboare pe Victor Ponta! Totul începe la București

*****

UPDATE:

Preşedintele PSD Sector 4, ministrul Nicolae Bănicioiu, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că informaţiile sunt false şi că primarul Cristian Popescu Piedone este implicat total in campania electorală prezidenţială participând chiar azi la o serie de acţiuni alături de el şi de PSD.

De asemenea el a menţionat şi faptul că PSD Sector 4 în primul tur a fost la locul II şi nu pe locul IV la rezultatele pe Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.