Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STIRIPESURSE.RO şi POLITICSCAN.RO au fuzionat

stiripesurse politicscan

Începând cu această săptămână, publicaţiile online STIRIPESURSE.RO şi POLITICSCAN.RO au stabilit un parteneriat în urma căruia cititorii noştri vor putea beneficia, în acelaşi loc, de ştiri şi analize de calitate.

Cei care vor accesa STIRIPESURSE.RO vor putea citi în continuare ştiri în exclusivitate şi vor avea acces rapid la cele mai noi informaţii din politică şi nu numai, furnizate de echipa de reporteri şi redactori. În plus, în urma fuziunii cu POLITICSCAN.RO, publicul nostru va putea citi, într-o secţiune dedicată  - stiripesurse.ro/politicscan -, analize profesioniste realizate de echipa de redactori, comentatori şi invitaţi PoliticScan.

Fuziunea a fost anunţată şi de echipa Politic Scan, pe pagina de Facebook:

"Politic Scan a fost creat pentru a oferi cititorilor o mai profundă înțelegere a politicii. De la bun început am căutat să livrăm texte cu valoare adăugată, fie că a fost vorba de știri, analize sau editoriale.

De săptămâna trecută am făcut un pas înainte pe acest drum, stabilind un parteneriat cu stiripesurse.ro.

Echipa Politic Scan se va focaliza de acum încolo pe producția de texte analitice, care vor apărea într-o secțiune dedicată (www.stiripesurse.ro/politicscan).

Veți regăsi aceeași calitate cu care sperăm că v-am obișnuit alături de știrile redactare de colegii de la Știri pe surse."

Tot începând cu această săptămână, STIRIPESURSE.RO este prima publicaţie online din România care furnizează articole integrale direct pe pagina de Facebook, prin intermediul Instant Articles. Veţi putea accesa astfel mult mai rapid o parte dintre articolele noastre, de pe dispozitivele mobile, fără să fiţi nevoiţi să aşteptaţi încărcarea site-ului.

Noua echipă STIRIPESURSE-POLITICSCAN vă mulţumeşte că ne urmăriţi şi vă urează o lectură plăcută şi folositoare!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.