Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STIRIPESURSE.RO, în topul celor mai citite site-uri de știri în prima zi lucrătoare din 2022

stiripesurse.ro afla primul

STIRIPESURSE.RO a început anul 2022 în forță, consolidându-și poziția printre principalele surse de știri online pentru români. În prima zi lucrătoare a anului, 3 ianuarie, peste o jumătate de milion de persoane au accesat stiripesurse.ro.

Portalul stiripesurse.ro a fost accesat luni, 3 ianuarie 2022, de 508.465 de utilizatori unici, cu peste 1,8 milioane de afișări de pagini, potrivit datelor furnizate de Studiu de Audiență și Trafic Internet (SATI) al Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT).

La capitolul vizitatori unici, stiripesurse.ro s-a aflat în TOP 10, peste site-uri precum stirileprotv.ro, mediafax.ro sau hotnews.ro. În privința afișărilor, stiripesurse.ro s-a situat în TOP 3 în România, fiind depășit doar de digi24.ro și libertatea.ro.

Potrivit datelor Google Analytics, aproximativ 85% dintre utilizatorii care accesează zilnic stiripesurse.ro o fac din România. Restul traficului provine în spacial din țările care au comunități importante de români, cum ar fi Italia, Spania, Germania, Marea Britanie.

Amintim că, potrivit studiului Digital News Report 2021, coordonat de Reuters Institute de la Universitatea Oxford, care analizează consumul de media şi prezintă tendinţele la nivel mondial, platforma STIRIPESURSE.RO este printre principalele branduri media online din România.

20% dintre utilizatorii de internet din România se informează cel puţin o dată pe săptămână de pe STIRIPESURSE.RO, potrivit celui mai mare studiu din lume, multianual, despre consumul de informație și opinie al audiențelor digitale.

„Cu o echipă mică, dar dedicată muncii de presă, am reuşit să construim în ultimii ani un brand de succes. Traficul începutului de an este o confirmare că ceea ce noi ne-am propus să facem la STIRIPESURSE.RO reprezintă un produs util pentru public. Dincolo de păreri, de aprecieri sau critici inerente, noi ne propunem și în 2022 să informăm prompt opinia publică cu privire la evenimentele importante din politică, justiţie şi alte domenii”, a precizat Florin Puşcaş, redactor-şef STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.