Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STIRIPESURSE.RO prezintă DOVADA că PS Gurie era vaccinat anti-COVID, dar tot a fost răpus de virus

basilica.ro
Episcopul Gurie

STIRIPESURSE.RO a publicat, în exclusivitate, tragica veste a morții Preasfințitului Gurie, la numai 53 de ani. Acum, publicăm, în premieră, dovada că PS Gurie era vaccinat. Facem acest demers pentru a demonstra celor care atacă Biserica Ortodoxă Română că mulți clerici s-au supus sfaturilor medicilor. Unii dintre ei, așa cum este și cazul PS Gurie, au murit, deși erau vaccinați.

Adeverința de vaccinare este pe numele de mirean al lui PS Gurie, Georgiu Grigore. El s-a vaccinat pe 3 iunie în acest an, cu doza unică de la Johnson&Johnson. Am decis să ștergem anumite date din CNP, lăsând pe cele publice, precum și codul din sistemul unic de vaccinare.

Episcopul Devei şi Hunedoarei, PS Gurie, care era internat de două săptămâni la Spitalul Judeţean din Deva cu COVID-19, a murit, joi, în jurul orei 13:00, în urma unui stop cardio-respirator, după ce, în ultimele zile, a fost intubat. El ar fi împlinit 53 de ani la finalul acestui an. PS Gurie ar fi rămas în viață, dacă medicii nu ar fi decis ca să îl transfere la un alt spital, în Târgu-Mureș. Se pare că decesul ar fi avut loc chiar în timpul pregătirilor pentru transfer.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.