Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STIRIPESURSE.RO vă prezintă filmul tentativei de mită a directorului sportiv de la FC Petrolul: REACȚIA clubului din Ploiești

Twitter
Petrolul Ploiesti

STIRIPESURSE.RO v-a prezentat, sâmbătă, în exclusivitate, informația potrivit căreia reprezentantul unui club din Liga a 2-a a oferit o sumă de bani unui arbitru pentru a aranja meciul unei contracandidate la play-off.

Este vorba despre directorul sportiv al FC Petrolul care s-a întâlnit cu arbitrul delegat la centru la o partidă a unei contracandidate la play-0ff. Acesta i-a oferit 5.000 de euro, bani pe care urma să-i dea după finalul respectivei partidei, dacă rezultatul avantaja Petrolul. Pe fir au intrat însă Departamentul de Integritate al FRF, dar și DGA și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, care au organizat flagrantul în urma căruia directorul sportiv a fost reținut, iar ulterior a fost pus sub control judiciar de către anchetatori.

Raed Arafat, supărat că oamenii nu respectă regulile și cozile din magazine. Ce spune despre un lockdown total

FC Petrolul Ploieşti a precizat, sâmbătă seară, într-un comunicat, că nu are calitate procesuală în nicio cauză penală. Total corect din punct de vedere juridic, însă bărbatul nu negocia pentru obținerea unui favor pentru sine, ci pentru clubul la care lucrează, chiar dacă, potrivit celor de la Petrolul, clubul nu avea cunoștință de ceea ce făcea angajatul său.

“Ca urmare a informaţiilor apărute în presă cu privire la faptul că Direcţia Generală Anticorupţie a iniţiat o investigaţie pentru presupuse fapte penale ale unui reprezentant al clubului nostru, dorim să precizăm urmatoarele: FC Petrolul Ploieşti nu are calitate procesuală în nicio cauza penală şi înţelege respectarea caracterului nepublic a actiunii demarate de autorităţile române. Clubul tratează cu maximă seriozitate această situaţie şi va depune toate eforturile pentru aflarea adevarului”, este comunicatul FC Petrolul.

Tentativa de mită a angajatului celor de la Petrolul vine chiar în finalul campionatului regulat, echipa fiind în luptă pentru un loc de play-off. Înaintea ultimei etape din Liga 2, nu mai puțin de 10 echipe au șanse de a prinde play-off-ul, de aceea se anunță un final extrem de tensionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.