Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stoc de 400 de opere de artă cu preţul de pornire de doar 100 de euro, în licitaţie la Bucureşti

expozitie artmark

În noul sezon al pieţei româneşti de artă, care a debutat săptămâna trecută, Artmark propune spre vânzare aproximativ 400 de opere de artă din patrimoniul unui anticariat bucureştean, într-un eveniment care va fi organizat în două zile, pe 23 şi 28 septembrie, potrivit news.ro.

Operele, cu preţul unitar de pornire de doar 100 de euro, sunt semnate de mari artişti ai artei româneşti, precum Harry Guttman, Nicolae Vermont, Gheorghe Petraşcu, Ştefan Câlţia sau Constantin Piliuţă.

Punerea în vânzare a stocului de opere reprezintă o bună ocazie investiţională pentru colecţionari - să conserve, în contextul actual, valoarea banilor lor în cadrul unei pieţe sigure, dar şi o posibilitate pentru cei care intenţionează să dea start unei colecţii de artă, datorită preţului de pornire accesibil.

Citește și: RAPORT BOMBĂ privind ASASINATUL EXPLOZIV de la ARAD-Angajați MApN ce ar putea face parte din anturajul...

Cele 400 de opere - naturi statice, peisaje marine, urbane sau pastorale, portrete expresive, dar şi nuduri delicate pot fi admirate la Palatul Cesianu-Racoviţă. Accesul pentru vizitarea expoziţiei de pe str. C.A. Rosetti, nr. 5, este gratuit.

Licitaţia patrimoniului unui anticariat Bucureştean, din 23 şi 28 septembrie, ora 19.00, va avea loc în format hybrid - online, pe platforma Artmark Live şi în sala de licitaţii a Casei A10 by Artmark.

Licitaţiile organizate, de-a lungul timpului, de Casa de Licitaţii A10 by Artmark, sub egida Hanul cu Tei 1833, au înregistrat vânzări record, de cele mai multe ori chiar 100% rată de adjudecare, confirmând noul gust al românilor pentru simbolurile artei şi un viu interes pentru dezvoltarea propriei colecţii de artă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.