Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stoica (PNL Dolj): Deszăpezirea Craiovei a fost tratată cu superficialitate de conducerea primăriei

pn psd pnl

Preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că activitatea de deszăpezire a Craiovei după ninsoarea de la finalul lunii februarie-începutul lunii martie a fost tratată cu superficialitate de către conducerea primăriei, iar primarul Mihai Genoiu ezită să sancţioneze persoanele responsabile, informează agerpres.ro

"Deszăpezirea Craiovei a fost tratată cu superficialitate de conducerea primăriei, de domnul primar Genoiu şi de cei din aparatul domniei sale, după ninsoarea de la începutul lui martie. Am solicitat un punct de vedere, iar domnul primar Genoiu recunoaşte că domnul viceprimar Adi Cosman este de vină, că doamna Delia Ciucă (n. red.: şefa Direcţiei Servicii Publice) şi adjunctul acesteia, Alin Glăvan, ar fi responsabili de această activitate", a spus Stoica. 

Preşedintele PNL Dolj a mai afirmat că Primăria Craiova şi SC Salubritate Craiova SRL, societatea Consiliului Local care se ocupă de activitatea de deszăpezire, nu au prezentat până acum o situaţie privind derularea contractelor încheiate în acest sens. 

"Vom reveni cu o adresă în care să întrebăm dacă cumva organizaţia PSD Dolj nu îi dă un vot de blam domnului Genoiu pentru această activitate. Salubritatea, care are în sarcină această activitate, încă nu a transmis situaţia de lucrări şi nu ştim numărul de utilaje cu care s-a acţionat şi cât a fost prevăzut iniţial, pentru că primăria nu a răspuns la aceste întrebări. Faptul că au fost obligaţi copiii să nu meargă la şcoală şi să recupereze sâmbăta, duminica este exclusiv din cauza administraţiei Genoiu. Vom continua să adresăm întrebări primarului Craiovei pentru a afla dacă persoanele respective au fost sancţionate cel puţin cu un avertisment", a mai afirmat Ştefan Stoica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.