Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Story House Pictures lucrează la un serial despre împărăteasa austriacă Elisabeta, cunoscută ca Sisi

Un serial de şase episoade despre împărăteasa austriacă Elisabeta, cunoscută ca Sisi, este în lucru la Story House Pictures (Germania) şi Satel Film (Austria), iar producţia va începe anul viitor, scrie Variety, potrivit news.ro.

Spusă din perspectiva celor mai apropiaţi din anturaj, povestea va reprezenta o nouă abordare a vieţii protagonistei şi va dezvălui o femeie trecând prin diverse etape - de la tânăra Sisi la împărăteasa Elisabeth. Scenariul va fi scris de Dorothee Schön şi Thor-Wiedemann.

„Sisi este un serial TV premium care readuce splendoarea monarhiei Habsburg şi creează o figură memorabilă”, a spus producătorul Andreas Gutzeit. „Publicul din toată lumea se va îndrăgosti din nou de ea”, a adăugat el.

Actriţa Romy Schneider a interpretat rolul Sissi în trilogia omonimă, lansată între anii 1955 şi 1957, care a făcut-o celebră.

Informaţiile despre acest proiect au apărut după ce Picture Perfect Federation, companie lansată recent de Patrick Wachsberger şi Pascal Breton, a anunţat că va adapta cărţi despre Sisi pentru un serial.

Pentru Picture Perfect, povestea va fi scrisă de Amy Jenkins, unul dintre scenariştii „The Crown”. Ea va adapta romanele lui Allison Pataki pentru serialul care va spune, de asemenea, povestea evoluţiei prinţesei.

Duelul proiectelor „Sisi” este cel mai recent dintr-o serie de producţii ce abordează acelaşi subiect

BBC este pe cale să lanseze „The War of the Worlds”, o nouă abordare a romanului lui H.G. Wells, cu Rafe Spall şi Eleanor Tomlinson. Pe de altă parte, Fox Network pregăteşte o producţie omonimă, cu Elizabeth McGovern şi Gabriel Byrne. Diferenţa dintre cele două este că acţiunea filmului Fox va avea loc în prezent.

O altă luptă a împărăteselor se dă între serialul Sky şi HBO „Catherine the Great”, cu Helen Mirren în rol principal, şi „The Great” al platformei Hulu, care o are protagonistă pe Elle Fanning.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.