Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategia prin care PNL vrea să blocheze ascensiunea AUR: Concursul de frumusețe Șoșoacă-Simion se va termina

george simion

Purtătorul de cuvânt al PNL, Stroe, a declarat luni despre ascensiunea AUR că ”scorul luat de acest partid ultra extremist, populist, prorus, teoretic nu i-ar permite accesul la putere”, pentru că partidele de pe locul doi şi trei ar putea forma o majoritate parlamentară şi că, în opinia sa, ”concursul de frumuseţe Şoşoacă-Simion se va termina până la anul”, informează News.ro.

”Scorul luat de 23 procente de acest partid ultra extremist, populist prorus, teoretic, nu i-ar permite accesul la putere pentru că partidele de pe locul doi şi trei ar putea forma o majoritate parlamentară. Nu cred că vom ajunge în situaţia asta, eu cred că concursul de frumuseţe Şoşoacă -George Simion se va termina până la anul”, a declarat Ionuţ Stroe în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

Purtătorul de cuvânt al PNL a arătat că ””nu crede că şi-ar dori cineva să vadă în România, de altfel un  pilon de stabilitate, să vadă manifestări de genul ăsta”.

România, înconjurată de partide extremiste

”Din păcate există în Slovacia, din păcate în Polonia unde partidul Lege şi Justiţei se pare că este favorit pentru alegeri, Ungaria închide un lanţ extrem de periculos din zona UE. Nici Balcanii de vest nu se simt foarte bine apropo de sentimentul ultranationalist începând cu Macedonia. Din păcate avem Kosovo cu trupele la graniţă. Bosnia, care din păcate este un stat guvernat de o Constituţie cârpită”, a mai comentat Stroe.

Despre sondajele din România, deputatul liberal a arătat că ”sunt îngrijorătoare” dar consideră că ”acest ecosistem al  dezinformării şi a propagandei ruseşti şi-a atins apogeul”.

”Nu cred că vor merge mai mult decât atât, pentru că s-a manifestat în toate alegerile din Ue acest sentiment prorus (..) eu cred că lucrurile acestea au trecut şi uşor uşor se vor normaliza.

”Nu cred că acest parcurs proeuropean al acestui stat poate fi deviat de grupări politice care nu au niciun fel de agendă politică, care nu fac parte decât din acest joc al dezinformării şi al fake news-ului”, a mai spus Stroe.

Despre liderul AUR, George Simion, Stroe a spus: ”Sunt oameni care se identifică, care rezonează cu genul acesta de agresivitate, de comportament politic. Din păcate, acest individ, Simion, evoluează pe un teren fertil, cota de încredere a politicului este una scăzută, ba mai mult decât atât, au existat situaţii în acer a fost pus acest mediu politic, mai ales cazurile de corupţie, avem un sistem economic cu probleme, există consecinţe ale războiului din Ucraina, există o inflaţie destul de mare, genul acesta de acţiune politică rudimentară dar foarte agresivă cred că în vremuri tulburi prinde într-o măsură”, a arătat Ionuţ Stroe, el adăugând că ”este apogeul acestor partide politice”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.