Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategia PSD: cum încearcă să-l mențină pe Dragnea în fruntea partidului

liviu dragnea psd

Liviu Dragnea a demisionat din funcția ministru al Dezvoltării, iar luni urmează să demisioneze din funcția de președinte executiv al PSD. În mesajul său, Ponta a lăsat de înțeles că și el va avea un gest de asumare politică, alături de Liviu Dragnea.

Înainte de ședința BPN a PSD, liderii din teritoriu au lansat o strategie de comunicare prin care își exprimă sprijinul total pentru Dragnea și îi cer să rămână președinte executiv al PSD.

”Conducerea organizaţiei judeţene Hunedoara a Partidului Social Democrat (PSD) consideră că Liviu Dragnea trebuie să rămână, în continuare, preşedinte executiv al partidului”, a declarat vineri preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor.

"Cred că domnul Dragnea mai are încă multe de spus în politica românească şi cred că experienţa sa politică va conta pentru multă vreme în partid. Mesajul nostru este cât se poate de clar: organizaţia PSD Botoşani îl susţine în continuare pe domnul Liviu Dragnea", a declarat liderul PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.