Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategia SECRETĂ a PSD: Pândesc momentul pentru a decapita DNA

Laura Codruta Kovesi

Liderul grupului deputaţilor PNL, Ludovic Orban, susţine că social-democraţii, deşi nu au luat decizia de a propune schimbarea Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, "pândesc" momentul potrivit pentru a "decapita" această instituţie.

Citeste si: Ioan Rus, jignire scandaloasa pentru familiile romanilor plecati in strainatate

"Îi readuc aminte domnului Gabriel Oprea că parlamentarii UNPR au votat, alături de parlamentarii PSD, împotriva solicitării procurorului general şi a DNA de începere a urmăririi penale atât împotriva senatorului Dan Şova, cât şi a deputatului Victor Ponta. Îi reamintesc, totodată, că este aliat cu un partid politic - PSD, care sigur că nu a luat decizia de a propune schimbarea din funcţie a doamnei Codruţa Kovesi, dar asta îşi doreşte şi pândeşte un moment potrivit ca să decapiteze DNA. Eu nu pot să înţeleg cum este domnul Oprea şi cu Justiţia şi, în acelaşi timp, e şi cu domnul Ponta", a declarat Orban, joi, la Senat.

Citește și: Mutarea prin care PNL vrea să-l schimbe pe Victor Ponta

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat joi că ar susţine-o "total" pe Laura Codruţa Kovesi pentru un nou mandat la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), întrucât aceasta a demonstrat că merită, iar lupta anticorupţie a dus mult la întărirea statului român.

Citește și: Ioan Rus: Am sa ii cer eventual prim-ministrului sa imi accepte demisia

"Total. (...) Normal că o susţin. Nu uitaţi că a fost propusă şi susţinută şi de Victor Ponta şi de Cazanciuc şi de mine. A demonstrat că merită acest lucru, chiar dacă îmi fac prieteni sau nu", a spus Oprea, la Adevărul, întrebat dacă ar susţine-o pe Kovesi pentru un nou mandat la şefia DNA.

Citește și: Cum isi propune Antena 3 sa il execute pe Ioan Rus

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.