Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategie anti-PSD: greii PNL și PDL, dau o lovitură ”partidului-stat și baronilor”

pnl pdl
În regiunea Oltenia, liberalii și democrat-liberalii s-au înfrățit, așa cum s-a decis și la centru. 

”În data de 27 iulie, la Craiova, a avut loc întâlnirea regională a reprezentanților PNL și PDL din zona Sud-Vest Oltenia. Peste 1000 de persoane, care au participat la această primă întalnire regională a marelui Partid Național Liberal, și-au manifestat adeziunea la valorile și principiile noii forțe politice de dreapta și au început pregătirea organizatorică pentru cea mai importantă luptă politică a acestui an, alegerile prezidențiale.

La întâlnire au fost prezenți președinții celor 5 filiale locale din Oltenia ale PNL și PDL, președinti ce și-au exprimat principiile în baza cărora vor coordona activitatea noului PNL, partid născut pe de o parte din istoria celor 139 de ani în care PNL a influențat în mod decisiv destinul României, pe de altă parte din excelenta organizare și structură politică cu care PDL a câștigat numeroase bătălii electorale.

Dorința de a influența în mod decisiv alegerile prezidențiale din noiembrie 2014, manifestată de către cei peste 1000 de liberali, este cu atât mai mare cu cât Oltenia este, de 25 de ani, condusă de baronii locali ai partidului-stat, în toată această perioadă, regiunea devenind polul sărăciei din România, banii publici fiind folosiți în mod discreționar de către reprezentații administrației PSD, nicidecum în funcție de priorități.

Întâlnirea regională de la Craiova este primul pas pe care Oltenia îl face pentru a ieși de sub dominația partidului stat și a baronilor săi locali, prin susținerea proiectului de țară cu care candidatul PNL se va prezenta în fața electoratului român”, anunță liderul PNL Olt, Gigel Știrbu. 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.