Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategul Blaga începe ofensiva PNL pentru alegeri: cât vor avea de plătit liberalii pentru a se măsura

strategy

PNL începe pregătirea în vederea alegerilor europarlamentare, iar strategul Vasile Blaga își intră în rol. O primă decizie în acest sens a fost luată de Biroul Permanent Național al PNL, care a decis comandarea unui amplu sondaj de opinie pentru a măsura atât partidul, cât și diferitele scenarii pentru alegeri.

Citește și: Curtea Constituțională MĂCELĂREȘTE Codul de Procedură Penală: număr URIAȘ de articole declarate neconstituționale

În BPN-ul PNL s-a decis comandarea unei cercetări sociologice, atât la nivel național, cât și la nivelul fiecărui județ în parte. Cercetarea trebuie să le arate liberalilor atât scorul partidului, cât și temele importante pe care liderii trebuie să se axeze pentru a ajunge la electorat.

Costurile pentru acest sondaj vor fi suportate 50% de organizațiile județene și 50% de Sectretariatul General al PNL. Conform surselor noastre, Ludovic Orban ar fi cerut fiecărei organizații județene să contribuie cu 3500 de euro la efectuarea sondajului. Practic, la un calcul sumar, costul acestei cercetări sociologice va depăși 300.000 de euro.

Conform surselor din PNL, sondajul va fi realizat de CSOP, același institut care făcea cercetările sociologice pentru vechiul PDL.

Vechiul PDL obișnuia ca înainte cu câteva luni de alegeri să efectueze o amplă cercetare sociologică pentru a merge țintit în campania electorală pe temele care sunt de mare interes pentru electorat.

În funcție de rezultatele cercetării sociologice, Vasile Blaga stabilește direcțiile de acțiune și firma de comunicare stabilește principalele mesaje și poziționări publice ale partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.