Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategul PNL a vrut să se RETRAGĂ de două ori. Câți bani a luat de la liberali

nateleung.com
demisie

Felix Tataru, presedinte GMP Group, este cel mai cunoscut manager de comunicare politica din Romania. Tataru s-a ocupat de campania electorala a PNL-ului si a dezvaluit pentru Ziare.com ca a fost extrem de decis sa se retraga. Situatia grea prin care treceau liberalii l-a facut, insa, sa se razgandeasca. Felix Tataru a spus ca publicarea filmuletului in care Alina Gorghiu incerca sa convinga un copil sa voteze cu PNL a fost o miscare nepotrivita.

"Nu am inteles acest clip. Am avut doua momente in aceasta campanie in care am vrut sa ma retrag, unul a fost imediat dupa aparitia acestui clip pe Facebook. Despre celalalt prefer sa nu vorbesc. Am avut de ales intre a-mi salva reputatia si a ramane alaturi de clientul meu cand era in dificultate si nu-mi pare rau ca am continuat.

Clipul a fost realizat de agentia care s-a ocupat de imaginea Alinei Gorghiu. In campanie au fost mai multe agentii implicate. Din cauza rezultatului slab, nu iese nimeni sa spuna ca a lucrat si el in campania PNL.", a spus Felix Tataru pentru Ziare.com.

Citeste si: Raluca Turcan îl ATACĂ pe Tăriceanu: 'NU i s-a propus preşedinţia PNL'

De asemenea, cel care s-a ocupat de strategia liberalilor in campania electorala a anuntat cu cat a fost rasplatita agentia sa.

"Au speculat multi ca m-am imbogatit. Factura de campanie a fost de 327.000 de euro. Aceasta contine toate costurile de productie audio, video, productie digitala si productie pentru retele sociale, plus comisionul agentiei. A fost unul dintre cele mai mici bugete pe care le-am avut in campaniile electorale.", a mai declarat Felix Tataru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.