Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Străzile din Suceava sunt dezinfectate de militari: Ei vor interveni și la Spitalul Județean, unde vor pune un echipament de decontaminare a personalului

Monitorul de Suceava
spitalul judetean suceava

Străzile din Suceava sunt dezinfectate de militari. Aceștia vor interveni și la Spitalul Județean, unde vor pune un echipament de decontaminare a personalului, anunță MEDIAFAX.

Un detaşament constituit din peste 70 de militari din Batalionul 202 Apărare CBRN (Intervenție la dezastre) „General Gheorghe Teleman" sprijină, de vineri, autoritățile locale din Suceava și în decontaminarea și dezinfectarea căilor rutiere.

Citește și: Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră: E o etapă pe care am reușit să o întârziem cât mai mult posibil

În imaginile publicate, vineri, de Ministerul Apărării Naționale (MApN), se pot observa militari îmbrăcați în costume speciale de protecție care „spală" străzile din oraș.

Totodată, MApN anunță că militarii vor decontamina spitalul din Suceava, terenul din jurul lui și căile rutiere, cu ajutorul tehnicii din dotare și vor monta un echipament de decontaminare a personalului la intrarea în tură și la ieșire.

Citește și: Ministru Muncii, Nelu Tătaru: Există în stoc un număr de teste suficient

„Militarii operează 11 autospeciale de decontaminare a terenului (zece autospeciale) şi personalului (o autospecială) care utilizează o soluţie de dezinfectare pe bază de hipoclorit de sodiu. Sarcinile de dezinfectare necesită luarea unor măsuri de precauţie privind accesul persoanelor în zonele dezinfectate pentru o perioadă de timp de până la două ore, măsuri stabilite şi implementate de autorităţile locale sucevene", anunță sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.