Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Streinu Cercel a EXPLICAT cum acționează vaccinul: 'Nu se pune problema să convingem pe cineva să se vaccineze. Vor să se vaccineze? Bine! Nu vor? Bine!'

IMPACT
Adrian Streinu Cercel

Medicul Adrian Streinu Cercel a explicat modul în care acționează vaccinul. El susține că nimeni nu e obligat să se vaccineze, însă cei care nu o fac să nu se mire că se îmbolnăvesc.

Citeste si: Varujan Vosganian SPULBERĂ ceremonia aducerii vaccinului: 'Comuniștii erau mici copii față de festivismul și propaganda prilejuite de lupta anti-COVID'

„Am încercat să vedem fiecare mecanism de inducere a bolii și cum să intervenim pe medicamentele pe care le aveam la momentul respectiv.

Cine vine aici are dorința de a se vaccina. Nu e ca și cum cei care se vaccinează sunt obligați. Sunt grămăjoare de grăsime, intruduse în corpul nostru, astfel încât virusul când vine în corp este distrus.

Nu se pune problema să convingem pe cineva să se vaccineze. Vor să se vaccineze? Bine! Nu vor? Bine! Însă dacă nu se vaccinează să nu se întrebe de ce s-au îmbolnăvit.

Vorbim prea mult de efectele adeverse si nu de modul în care putem să ne protejam. Singura metodă de protectie este vaccinul”, a spus Adrian Streinu Cercel, după ce a primit vaccinul.

Citește și: Ludovic Orban scrie istorie în PNL: este al doilea PNL-ist care ocupă șefia Camerei Deputaților; ultimul președinte a avut un destin tragic .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.