Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strigăt de disperare al tatălui Raisei, fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni: Ar putea să ne ajute foarte, foarte mult dacă ar merge acolo

YouTube
accident Raisa

La mai bine de o lună de când Raisa a fost victima unui accident mortal pe trecerea de pietoni, tatăl acesteia i-a transmis un mesaj polițistului implicat în tragicul eveniment.

Acesta este disperat după ce avocatul familiei a anunțat că cererea pentru detectorul de minciuni în cazul agentului de poliție a fost refuzată. Tatăl îndoliat îi cere acestuia să accepte de bunăvoie testarea cu aparatul poligraf, pentru a nu îngreuna și mai mult situația, potrivit spynews.ro.

S-au împlinit 40 de zile de la moarte Raisei, iar tatăl acesteia îi cere polițistului implicat în accident să accepte testarea cu aparatul poligraf, pentru a accelera ancheta dureroasă.

„Încercăm să supraviețuim, să mergem mai departe, să trecem peste toată drama asta… Ne este din ce în ce mai greu, din ce în ce mai dor, ieri s-au făcut 40 de zile.

Ne-a trimis scrisoare și în scrisoare întreba dacă ar putea să ne ajute. I-aș transmite că ar putea să ne ajute foarte, foarte mult dacă ar merge acolo unde îi propun autoritățile. Adică la detectorul de minciuni, să nu mai încurce ancheta. Chiar dacă nu-și dă acordul pentru detector, tot vinovat este!”, a spus tatăl Raisei la Antena 3.

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa le-a scris părinților fetei și le-a cerut iertare. Scrisoarea a fost făcută publică de familia fetei.

„Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar… Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment.

Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat. Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare.

Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut. Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”, se arată în scrisoarea polițistului transmisă familiei Raisei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.