Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STRIGĂTOR LA CER Unul dintre ucigaşii lui Marian Cozma a fost eliberat din puşcărie

Marian Cozma

7 februarie 2009, ziua în care sportul românesc a pierdut un mare campion şi un mare om. Marian Cozma era ucis într-un bar de mai mulţi interlopi maghiari. Au trecut 8 ani de atunci, iar criminalii sunt eliberaţi pe rând de justiţia strâmbă din Ungaria.

Presa maghiară scrie că Pal Gabor, unul dintre curajoşii care l-au lovit pe la spate pe fostul campion cu Dinamo, a fost eliberat pe 4 martie nu pentru că ar fi fost curat, ci pentru bună purtare. Scos basma curată de o pleiadă de avocaţi de soi, Gabor a petrecut cinci ani după gratii. Poliţiştii maghiari l-au prins pe Gabor abia în 2011, la doi ani de la asasinarea lui Cozma!

Citeşte şi: Caz halucinant: Un primar PNL și-a pierdut mandatul după ce a fost prins băut

"Pe 4 martie, infractorul Pal Gabor a fost eliberat pentru bun comportament de care a dat dovadă în inchisoare. Individul care este responsabil pentru moartea lui Marian Cozma a primit 5 ani din partea justiţiei maghiare şi acum se află în libertate", notează kuruc.info. Sursa citată scrie că Pal Gabor a trecut din nou la acţiune. "Se pare că nu i-au fost de folos anii petrecuţi în inchisoare. După eliberare, el încearcă să facă rost de bani prin ameninţări şi prin intimidare. El a fost capturat în 2011 când a încercat să lovească un poliţist, continuă publicaţia maghiară. Pal Gabor şi Bihari Csaba sunt cei doi agresori care i-au ţinut la distanţă pe cei care au vrut să sară în apărarea lui Marian în interiorul localului Patriota din Vezprem. Apoi, cei doi au dispărut ca nişte fantome şi nimeni nu le-a mai dat de urmă. "Nici nu mai vreau să aud, mă voi întâlni eu vreodată cu ei", spune tatăl lui ;arian, Petre Cozma pentru prosport.

Vezi şi: Trei EXPLOZII la Bruxelles: O persoană a fost rănită și arestată

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.