Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strigătul de disperare al unui celebru MILIONAR român! Un nume greu din PSD, acuzat direct

pixabay.com
diverse, umbra, spion

Adrian Mititelu este încrezător că va câştiga procesul demarat după dezafilierea Universităţii Craiova, din 2011. In prima instanţă, Tribunalul Bucueşti i-a condamnat pe Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu la câte 3 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, iar FRF şi LPF au fost obligate să plătească despăgubiri de 220 de milioane de euro. O decizie din partea Curții de Apel este așteptată pe 15 iunie.

Nicușor Dan, declarație de presă: 'Voi explica demisia mea din USR'

Deşi nu vrea să facă speculaţii asupra deznodământului, Adrian Mititelu a precizat în direct la ProSport LIVE că aproape sigur va reveni în lumea fotbalului din această vară şi spune că tehnicianul Nicolo Napoli este pregătit să preia conducerea tehnică a echipei.

"Aici e o chestiune care e mult mai dureroasă decât pare la prima vedere. Eu şi familia mea am suferit foarte mult. Sunt lucruri jenante, pe care, poate, într-o zi, o să le spun într-o carte. Acest mod de eliminare a echipei a creat o frustrare uriaşă. Aceşti ani pierduţi nu mai pot fi recuperaţi. Traumele acestea vor avea efect asupra mea tot restul vieţii. Deocamdată, ei sunt nevinovaţi, până la sentinţă. Preocuparea mea numărul unu este revenirea echipei în fotbal.

Vești PROASTE pentru fumători: Cu cât se vor scumpi țigările începând de astăzi

Gigi Becali are multe carenţe din punct de vedere juridic, dar intră pe un tărâm pe care nu îl stăpâneşte. Chestiile astea eu de acum trei ani le-am luat în calcul. Noi suntem înaintea lor cu doi, trei ani ca documentare.

Nu am bani, de unde să mai am bani, când pe mine m-au stors, m-au distrus. Aceste fapte sunt doar o parte din ce mi-au făcut mie. Ulterior, mi-au făcut şi altceva, care fac obiectul alt dosar, toate lucrurile pe care le-au făcut cu Olguţa Vasilescu, evacuarea de pe stadion. Mai urmează alte dosare, la care eu sunt convins că vor fi trimişi în judecată.

Ăia se autoprezintă că sunt Universitatea, că au patru titluri, că au jucat cu Bordeaux, dar ei sunt CS U Craiova.

Dumneavoastră credeţi că mai rămâne CS U în fotbal? Să fim serioşi. Dacă a fost un abuz asupra Universităţii Craiova, cum să mai rămână CS U în fotbal? Prima chestie a Federaţiei va fi să scoată CS U din campionat sau din oraş. Ei ne-au furat o parte din suporteri. E dosar pe rol şi vor fi trimişi în judecată şi ei.

Părerea mea, dacă se dă sentinţa asta luna asta, eu vă spun că anul ăsta vom intra în Liga a 2-a. Napoli va fi antrenor. Păi, ne-am împăcat, ce să facem, asta e. E în Italia, caută jucători, dar aşteaptă şi el decizia. Noi avem nevoie să fim finanţaţi de Federaţie
"
, a declarat Adrian Mititelu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.