Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STS afirmă că aplicația utilizată la 'Rabla pentru electrocasnice' a fost dezvoltată de o firmă privată

STS
STS

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a precizat, vineri, că aplicaţia utilizată de Administraţia Fondului pentru Mediu în cadrul programului "Rabla pentru electrocasnice" nu a fost dezvoltată de instituţie, ea fiind creată de o companie privată.

"Aplicaţia utilizată de către Administraţia Fondului pentru Mediu în cadrul programului "Rabla pentru electrocasnice" nu a fost dezvoltată de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Întârzierile întâmpinate de unii utilizatori în accesarea platformei au fost la nivelul aplicaţiei, care este dezvoltată de către o companie privată, nefiind cauzate de traficul pe site", se arată într-un comunicat al STS.

STS spune că a semnalat situaţiile apărute către echipa de dezvoltare a contractorului AFM şi oferă suport tehnic pentru remedierea acestora.

Pentru programul "Rabla pentru electrocasnice", STS asigură doar serviciul de găzduire pe serverele instituţiei, care a permis preluarea întregului volum de accesări fără nicio problemă, menţionează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.