Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STS anunţă că pe site-ul CNADNR a fost identificată o breşă de securitate,care ar fi putut fi exploatată;s-a luat măsura opririi accesului

cnadnr-31

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale informează că luni a fost identificată pe site-ul www.cnadnr.ro o breşă de securitate care ar fi putut fi exploatată de un atac informatic, motiv pentru care s-a decis oprirea accesului la conţinutul acestuia, până la remedierea problemelor, conform Agerpres.

"Urmare a măsurilor proactive de asigurare a funcţionalităţii site-ului www.cnadnr.ro, găzduit de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, în cursul zilei de 23.04.2018 a fost identificată o breşă de securitate care ar fi putut fi exploatată de un atac informatic. Menţionăm că site-ul este găzduit pe infrastructura STS şi este administrat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Ca urmare a vulnerabilităţii sesizate de specialiştii STS, de comun acord cu CNAIR, proprietarul şi administratorul site-ului www.cnadnr.ro, s-a luat măsura opririi accesului la conţinutul acestuia până la remedierea problemelor de către administrator", a informat STS, prin intermediul unui comunicat.

Conform aceleiaşi surse, site-ul va fi accesibil publicului după ce reprezentanţii CNAIR vor confirma că au fost eliminate vulnerabilităţile semnalate şi ulterior executării procedurilor de verificare de securitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.