Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STS anunță că s-au primit opt apeluri după izbucnirea incendiului de la spitalul din Prahova

Agerpres
incendiu Spital de bolo infectioase ploiesti

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a primit opt apeluri în legătură cu incendiul care a izbucnit joi dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase din Prahova. Primul apel la 112 a venit la ora 04:15.

STS a transmis, joi, la solicitarea MEDIAFAX, că au fost recepționate opt apeluri la 112 în legătură cu incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din județul Prahova.

„Au fost recepționate opt apeluri în legătură cu acest eveniment, respectiv la orele 04:15, 04:16, 04:17 (trei apeluri simultan) și 04:18 (trei apeluri simultan). Totodată, toate apelurile la 112 au fost procesate, indexate și transferate către agențiile competente, în conformitate cu Metodologia privind cooperarea agențiilor specializate de intervenție și a altor entități cu competențe în domeniu, pentru preluarea și gestionarea urgențelor primite prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență”, transmite STS.

Doi bărbați, de 74 și 75 de ani, au încetat din viață înttr-un incendiu care a avut loc în această dimineață la Spitalul suport COVID Movila Vulpii din Ploiești. 16 pacienți au fost evacuați la Spitalul Județean Ploiești.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.