Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STS, după ce s-a spus că oricine se poate programa, peste rând, pe platforma de vaccinare: 'NU este posibilă modificarea'

STS

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) reacționează după ce un IT-ist spune că a descoperit o breșă în platforma de vaccinare, care ar permite oricui să se programeze peste rând.

"Platforma informatică de programare la vaccinare a fost proiectată astfel încât să răspundă cerințelor stabilite de autoritățile medicale și să asigure securitatea cibernetică.

Citește și: Medicul Valeriu Gheorghiță: ‘Din 13 aprilie vom deschide 144 de cabinete noi de vaccinare pentru administrarea vaccinului de la compania Pfizer’

Aspectele expuse NU reprezintă "o omisiune a autorităților" sau "o vulnerabilitate a platformei", fiind funcționalități de vizualizare a informațiilor cu caracter public.

Prin inspectarea codului din browser pot fi afișate funcțiile de interfață ale aplicației, dar NU este posibilă modificarea parametrilor sau realizarea programărilor la vaccinare", precizează STS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.