Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STS e în toate: Marcel Ciolacu anunţă că Parlamentul online e funcţional

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că a fost implementat sistemul STS pentru şedinţele ţinute pe perioada stării de urgenţă, iar Parlamentul este "total funcţional" în acest moment.

"Eu am stat până acum la Parlament. Vreau să vă anunţ că sistemul STS a fost implementat, iar Parlamentul este total funcţional în acest moment. Nu mai există nicio discuţie", a spus Ciolacu la Antena 3, potrivit Agerpres.

El a adăugat că toate partidele parlamentare, cu excepţia PNL, vor colabora în Parlament pentru a se lua măsuri în lupta în lupta cu coronavirusul.

"Am făcut acel apel la o întâlnire între toţi liderii de partide parlamentare. Toată lumea a răspuns acestui apel, cu toţii am făcut o videoconferinţă, am stat de vorbă despre această situaţie, că nu mai există niciun fel de colaborare între Guvern şi Parlament. Domnul Orban este singurul lider de partid care a lipsit de la această videoconferinţă. Nu a fost nimeni din partea PNL.(...) Am stabilit să îi trimitem o scrisoare deschisă domnului prim-ministru, să ia act că dorim o colaborare instituţională între Guvern şi Parlament semnată de către toţi liderii politici", a menţionat Ciolacu.

Ciolacu a afirmat că, dacă premierul "nu intră într-un cadru instituţional, normal, aşteptat de către români", parlamentarii PSD vor continua să iniţieze legi economice, adăugând că este deja pregătit un pachet care va fi promovat în această săptămână de mai mulţi lideri politici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.