Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STS intervine în cazul morţii lui Ioan Gyuri Pascu

facebook.com
Ioan Gyuri Pascu

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale vine cu precizări în cazul morţii lui Ioan Gyuri Pascu, după controversele stârnite de suspiciunea că echipajul de la Ambulanţă nu a intervenit corect.

Vezi şi: ULTIMA ORĂ: Descinderi ale Poliţiei la SMURD

STS precizează că au fost efectuate trei apeluri la 112, nu două, aşa cum se ştia până acum. Apelurile au fost efectuate la orele 3.23, 4.42 şi 4.53, de aceeaşi persoană, cel mai probabil fosta soţie a artistului. Primul apel a fost direcţionat către Ambulanţă. A urmat al doilea apel, în care persoana care a sunat a afirmat că medicamentul administrat de primul echipaj de Ambulanţă nu îşi face efectul. Şi acest apel a fost direcţionat către Ambulanţă. În fine, al treilea apel, de la ora 4.53, a fost direcţionat către SMURD.

Vezi şi: Parchetul a deschis un dosar de MOARTE SUSPECTĂ în cazul lui Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu a murit în dimineaţa zilei de luni, ca urmare a unui stop cardiac, potrivit informaţiilor de până acum. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis un dosar de moarte suspectă după decesul actorului, aceştia solicitând mai multe documente de la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, urmând să fie audiate mai multe persoane.

Medicul care a intervenit iniţial în cazul artistului Ioan Gyuri Pascu nu a avut cu el întregul echipament şi nu a putut face dovada consimţământului pacientului pentru refuzul de transport la spital, conducerea Ambulanţei solicitând sancţionarea disciplinară.

Vezi şi: S-au luat primele măsuri împotriva medicului care l-a consultat pe Gyuri Pascu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.