Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STS marchează Ziua internaţională a hipertensiunii pulmonare prin iluminarea în mov a turnului de comunicaţii

STS

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale marchează Ziua internaţională a hipertensiunii pulmonare prin iluminarea în culoarea mov a turnului de comunicaţii din Bucureşti, se arată într-un mesaj postat miercuri seară pe contul de Facebook al STS.

"Turnul de comunicaţii al STS este iluminat, în această seară, în culoarea mov pentru a marca Ziua internaţională a hipertensiunii pulmonare, o boală severă care, diagnosticată din timp, poate creşte speranţa de viaţă şi poate îmbunătăţi calitatea vieţii celor afectaţi", se subliniază în postarea citată de Agerpres.

Oficialii STS precizează că demersul este unul simbolic şi are ca scop informarea populaţiei cu privire la importanţa prevenţiei şi diagnosticării precoce. De asemenea, STS îşi propune să promoveze accesul pacienţilor diagnosticaţi cu această boală la un plan de tratament complet.

"Prin demersul nostru simbolic ne dorim să informăm populaţia cu privire la importanţa prevenţiei şi diagnosticării cât mai devreme a bolii, să promovăm accesul pacienţilor diagnosticaţi cu această boală la un plan de tratament complet şi să ne exprimăm susţinerea acţiunilor de cercetare pentru o diagnosticare cât mai rapidă şi terapii cât mai eficiente", se mai arată în mesajul STS de pe reţeaua de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.