Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STS organizează la Braşov o şcoală de vară pentru studenţii care studiază comunicaţiile şi tehnologia informaţiei

STS
STS
Potrivit unui comunicat transmis, joi, de STS, vor fi organizate prezentări şi ateliere interactive cu echipamente, tehnică de comunicaţii şi tehnologia informaţiei, autospeciale moderne satelitare prin care sunt furnizate beneficiarilor instituţiei toate tipurile de servicii de comunicaţii şi IT în orice zonă din ţară în lipsa unor conexiuni publice. De asemenea, este programată o vizită în unul dintre centrele de date ale STS.

"Pe parcursul celor şase zile, studenţii îi vor cunoaşte pe cei mai buni specialişti ai instituţiei noastre şi vor face schimb de idei cu ingineri hardware şi de comunicaţii, programatori, administratori de sistem şi de baze de date, specialişti în centre de date şi platforme de virtualizare, experţi în securitate cibernetică, dar şi specialişti în reţele, în telefonie IP şi videoconferinţă sau în management operaţional. Bootcamp STS, un mix perfect între pregătire şi experienţe de networking în aer liber, este susţinut de partenerii noştri care vor contribui la o desfăşurare profesionistă a şcolii de vară", se precizează în comunicatul citat.

Pentru prima ediţie "Bootcamp STS" vor fi selectaţi 16 studenţi din toate instituţiile de învăţământ superior de stat militare, civile şi particulare acreditate din România, conform criteriilor de selecţie regăsite în pagina de înscriere: www.sts.ro, Secţiunea Bootcamp STS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.