Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STS se echipează după cazul Caracal şi cumpără echipamente de stocare şi suporturi de tablete în valoare de 7,8 milioane euro

STS
STS

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) anunţă pe SICAP licitaţie pentru echipamente de stocare, valoarea totală a acestora fiind estimată la 7.809.000 de euro, anunţă AGERPRES.

Licitaţia vine la o lună după declanşarea scandalului de la Caracal, când STS nu a reuşit localizarea cu precizie a uneia dintre victimele lui Gheorghe Dincă.

Ofertele vor fi evaluate în funcţie de preţul cel mai scăzut iar media cifrei de afaceri globale a candidatului pe ultimii trei ani trebuie să fie cel puţin egală cu 1.610.000 de euro.

Candidatul trebuie să aibă capacitatea de a asigura protecţia informaţiilor clasificate nivel "secret de serviciu", capacitate dovedită prin obţinerea avizului de securitate eliberat de unitatea specializată din cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

În urma cu o zi, STS publica pe SICAP anunţ pentru achiziţionarea a minimum o mie - maximum 17.000 suporturi pentru tablete, la o valoare totală estimată de 1.700.000 de lei. De asemenea, pe 17 august era anunţată o licitaţie pentru echipamente de procesare de tip server, în valoare totală de 5,4 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.