Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Studenți germani vor găuri în pereți pentru sex anonim la Universitatea Augsburg

Radu Pop
reduxx.info
augsburg

O discuție aprinsă a apărut în Universitatea din Augsburg după ce o parte dintre studenți a venit cu ideea să fie permise găuri în pereți pentru „sex anonim” în pauze, unul dintre beneficiile invocate fiind atenuarea stresului, conform Daily Mail.

Organismul de conducere al studenților s-a reunit miercurea trecută să discute dacă este oportun să apară găuri în scopuri sexuale în pereții din toalete. Printre variantele alternative a fost și construirea a cel puțin trei cabine pe holurile universități, izolate fonic și opace, care să prevadă găuri pentru sex anonim între cursanți.

Alte sugestii au fost că „înălțimea ar trebui să fie reglabilă, ar trebui să existe mânere de perete de care să te poți ține”.

„Lămpile ar trebui să fie reglabile și ar trebui să fie instalată o posibilă căptușeală pentru genunchi. Prezervativele, șervețelele, lubrifianții și dezinfectanții ar trebui, de asemenea, furnizate gratuit; va fi nevoie și de coșuri de gunoi”, au mai propus studenții germani.

Atenuarea stresului

Ei au explicat că aceste găuri „ar contribui la diversificare, deoarece kinky-ul ar putea fi experimentat sau trăit și la universitate”. „Sexul poate fi, de asemenea, o activitate relaxantă, care poate fi foarte utilă în viața universitară de zi cu zi adesea stresantă. Reducerea stresului asociat ar asigura o atmosferă de lucru mai pozitivă în campus”, au mai argumentat studenții.

Propunerile au provocat indignarea cercului de studenți creștin-democrați care i-au scris decanului universității că un asemenea comportament, dacă ar fi acceptat, ar fi „nu numai inadecvat, ci și extrem de scandalos și inacceptabil”.

La finalul dezbaterilor, asociația studenților a decis că deși propunerea se bucură de multă popularitate, totuși ar trebui privită mai mult ca o glumă.

Un purtător de cuvânt al Universității din Augsburg a declarat pentru BILD : „Conducerea universității nu evaluează agendele convenției studențești și nu face o declarație. Se poate presupune că acest punct de pe ordinea de zi trebuie să fie înțeles ca fiind o satiră”.

Dar un angajat al universității a spus că susținătorii ideii „nu văd deloc asta ca pe o glumă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.