Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Studenţii de la Institutul Medico-Militar din Bucureşti depun jurământul

basilica.ro
militari juramant

Studenţii de la Institutul Medico-Militar din Bucureşti depun jurământul sâmbătă, la ora 10,00, la sediul instituţiei, potrivit Agerpres.

În aceste zile, aproximativ 2.000 de studenţi militari şi elevi de anul I de la instituţiile militare de învăţământ superior şi şcolile militare de maiştri militari şi subofiţeri depun jurământul de credinţă faţă de ţară, potrivit Ministerului Apărării Naţionale.

Vineri, astfel de ceremonii au avut loc la sediile Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, Academiei Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu, Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre "Basarab I" din Piteşti, Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri pentru Comunicaţii, Tehnologia Informaţiei şi Apărare Cibernetică din Sibiu, Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene "Traian Vuia" de la Boboc, Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale "Amiral Ion Murgescu" din Constanţa, Şcolii Militare de maiştri militari şi subofiţeri de logistică "Gheorghe Lazăr" de la Chitila.

De asemenea, studenţii Academiei Forţelor Aeriene "Henri Coandă" au depus jurământul vineri în Piaţa Sfatului din Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.