Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Studenţii Erasmus fac petreceri-monstru în Grecia

Freepik.com
petrecere club

Pentru a doua oară în două săptămâni, poliţia greacă a aplicat amenzi după ce a oprit o petrecere organizată de zeci de studenţi din cadrul programului de schimb Erasmus în oraşul Salonic (nord), pentru încălcarea regulilor împotriva COVID-19, relatează miercuri DPA.

De această dată, 52 de tineri din Franţa, Italia, Ţările de Jos, Spania şi alte state ale UE trebuie să plătească în total 15.600 de euro (18.300 de dolari).

Citește și: Marcel Ciolacu, ieșire-fulger: ‘Este momentul ca demnitari Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!’

Ei petreceau într-un apartament din centrul oraşului-port marţi noapte, sfidând restricţiile de contact în vigoare pentru a opri răspândirea coronavirusului.

O femeie spaniolă de 23 de ani, în apartamentul căreia avea loc petrecerea, trebuie să plătească amenzi de 3.000 de euro, a relatat miercuri televiziunea de stat greacă (ERT).

Citește și: Vlad Voiculescu: ‘Nu o să dăm nimănui un premiu pentru că se vaccinează. Suntem în stare de război cu acest virus’

Poliţia a fost alertată de vecini, care s-au plâns de zgomot, scrie agerpres.ro.

Poliţiştii au intrat în apartament pe baza unui mandat de percheziţie emis de procuratură, i-au dus la secţie pe participanţii la petrecere şi au aplicat amenzi, potrivit ERT.

Citește și: Claudiu Năsui, ieșire în ‘ritm de dans’: ‘Un pas înainte, doi pași înapoi în lupta contra birocrației’

Studenţii din cadrul programului popular de schimb al Uniunii Europene se pare că au încercat să se ascundă în dulapuri, pe balcon sau sub paturi.

La mijlocul lunii martie, 14 studenţi francezi Erasmus au trebuit să plătească amenzi în valoare totală de 6.900 de euro pentru organizarea unei petreceri la Salonic.

Citește și: Florin Cîțu: ‘Cel mai important sprijin pe care Guvernul îl poate da specialiștilor de la Cantacuzino este să îi lase să își facă treaba, să nu îi încurce cu decizii politice’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.