Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Studio M participă la trei festivaluri internaţionale

Teatrul Elisabeta

Teatrul de Mişcare M Studio din Sfântu Gheorghe va prezenta trei premiere în noua stagiune şi va efectua trei turnee internaţionale în această toamnă, în Armenia, Maroc şi Portugalia.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, noua stagiune se va deschide oficial pe 11 septembrie cu spectacolul romeo@julia.co, în coregrafia lui Pal Frenak, cunoscut sub numele de scenă Fren_Ak, care va fi jucat şi la Bucureşti şi Budapesta.

" M Studio din Sfântu Gheorghe va începe noua stagiune pe 11 septembrie cu producţia romeo@julia.com, în studioul de dans din Sfântu Gheorghe. În cursul lunii septembrie trupa va mai juca la sediu spectacolele Lecţia (în coregrafia lui Arcadie Rusu), Lift (coregrafia: Feher ferenc) şi spectacolul de jonglerie cu foc Pyro. În luna octombrie producţia romeo@julia.com va fi prezentată cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional (AFCN) la Teatrul Naţional din Bucureşti, iar în noiembrie la Budapesta" , se arată într-un comunicat de presă, remis luni AGERPRES.

Trupa M Studio va pleca în luna octombrie în turneu, urmând să joace spectacolul Lift la trei festivaluri internaţionale de dans şi teatru.

" La începutul lunii octombrie, Lift se joacă în Erevan, capitala Armeniei (în cadrul festivalului High Fest International Performing Arts Festival), între 6 şi 9 octombrie la Almada, Portugalia (în cadrul festivalului Quinzena de Danca de Almada), iar la sfârşitul lunii octombrie, între 24 şi 31 la Casablanca, Maroc (în cadrul festivalului Blanc'art Theatre Festival). Totodată, trupa se pregăteşte cu trei producţii noi pentru noua stagiune. În perioada noiembrie-decembrie coregrafa Simona Deaconescu din Bucureşti va lucra cu M Studio, în ianuarie-februarie 2023 coregrafa Barta Dora din Ungaria, iar în iunie 2023 trupa va lucra la o nouă producţie de jonglerie cu foc, inspirată de succesul show-ului Pyro din ultimii ani" , au mai precizat reprezentanţii instituţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.