Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STUPOARE la bursă: acțiunile unei companii au CRESCUT cu 60% după un tweet al lui Elon Musk

Elon Musk

Acțiunile GameStop au crescut cu peste 60% în tranzacțiile de după închiderea ședinței de marți a bursei, după tweet-ul lui Musk, care a scris pe „Gamestonk !!”, relatează CNBC.

Acțiunile au crescut mai devreme, după ce Chamath Palihapitiya de la Social Capital a a anunțat într-un tweet că a cumpărat opțiuni GameStop, pariind că acțiunile vor crește. Acțiunea a închis ședința cu o creștere de 92,7%, conform News.ro.

Citește și: NEXT LEVEL: Beijingul a trecut la testări ANALE pentru depistarea COVID -19 pentru un milion de locuitori

În general mesajele lui Musk care privesc unele companii au influențat puternic prețurile acțiunilor. Marți, mai devreme, Musk a scris pe Twitter despre o pălărie din lână tricotată manual, pe care a cumpărat-o pentru câinele său de la magazinul online Etsy. Acest lucru a făcut ca acțiunile companiei să crească cu până la 8% în tranzacționarea premarket, dar a închis în scădere cu 2,1%.

Musk a avut probleme cu SEC, autoritatea de supraveghere a bursei americane, pentru că a postat pe Twitter despre acțiunile Tesla. În august 2018, el a spus că dorește să rascumpere acțiunile Tesla la 420 dolari și că a obținut finanțarea pentru a face acest lucru. Musk și Tesla au trebuit să plătească SEC o amendă de 20 de milioane de dolari pentru soluționarea procesului, iar de atunci Musk a fost de acord să-i prezinte avocatului său declarațiile sale publice cu privire la companie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.