Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stupoare totală la RAR: un român a mers să înmatriculeze un bolid McLaren de 755 cai putere

McLaren 765LT

Un român s-a prezentat la RAR pentru a începe procedura de înmatriculare a unuia dintre cele 765 de exemplare ale modelului fabricat în ediție limitată McLaren 765LT Spider. RAR: „Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV până acum, probabil că nu sunt prea căutate”. „Colegii din RAR Grivița au avut plăcerea să admire unul dintre cele 765 de exemplare ale acestui model fabricat în ediție limitată: McLaren 765LT Spider”, anunță Registrul Auto Român.

Reprezentanții RAR precizează că sub capotă se află un motor V8 de 4 litri pe benzină, care dezvoltă 755 de cai putere și poate duce mașina de la 0-100 km/h în aproximativ 2.4 secunde.

Ei fac și o glumă: „P.S. Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV până acum, probabil că nu sunt prea căutate”. Internauții au comentat și ei. „Mă mir că a trecut”, „Să aveți grijă să îl opriți în trafic și să îi luați talonul pt dimensiune anvelope și noxe” sau „Cică nu-s bune că nu prea cumpără lumea…”, au scris aceștia. Prețul unui exemplar pornește de la 310.500 de lire sterline pe piața din Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.