Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: Colete suspecte trimise la şase instituţii guvernamentale şi situri militare

FBI

Colete suspecte au fost trimise la şase instituţii guvernamentale şi situri militare situate în zona capitalei Washington, a relatat luni presa americană, citată de dpa, scrie agerpres.ro

Biroul Federal de Informaţii (FBI) şi autorităţi militare au declarat că investighează şase colete suspecte conţinând componente explozive, a relatat NBC News. Acestea au fost trimise la situri ale armatei şi serviciilor de informaţii care îşi au sediul în zona Washingtonului. 

"La 26 martie, FBI a răspuns la sesizarea privind colete suspecte la numeroase situri guvernamentale. Fiecare colet a fost ridicat pentru analize suplimentare", a declarat Biroul federal într-o postare pe Twitter.

Primul colet a fost descoperit luni dimineaţă la Universitatea Naţională de Apărare, a relatat NBC. 

Celelalte au fost reperate la centrele de triere a corespondenţei de la CIA şi Casa Albă dintr-o suburbie a Washingtonului şi la o facilitate a marinei din Dahlgren, în Virginia, potrivit NBC. 

Autorităţile au declarat presei că aceste colete au fost trimise prin poştă, unele aveau înăuntru scrisori al căror conţinut a fost calificat drept "confuz". 

FBI examinează în prezent coletele pentru a stabili dacă acestea provin de la aceeaşi persoană sau aceleaşi persoane şi dacă trebuie luate în serios.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.